Οι Ρωμαίοι φρόντιζαν πάρα πολύ την κουζίνα και τα γεύματα τους. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά πιάτα ήταν το plus: ένα μείγμα βρασμένων δημητριακών, αρωματισμένων με βότανα, όπως η ρίγανη και η μέντα, και σερβιρισμένο με λάδι. Για ποικιλία αυτό το απλό πιάτο συνοδευόταν από κατσικίσια τυριά και λαχανικά. Τα συνηθέστερα λαχανικά ήταν η πικραλίδα, η ρέβα, … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κουζίνα των Ρωμαίων.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί